Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
08.05.2015
tomas

Spørsmål og svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål. For ytterligere informasjon kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Hvordan vet jeg at Norvital sine kosttilskudd er av god kvalitet?

Vi legger stor vekt på å kjenne råvarens opprinnelse og vi bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører som oppfyller våre kvalitetskrav. Våre kvalitetskrav er din trygghet!

  • For å sikre at alle produktene inneholder riktig mengde av næringsstoffer analysere vi eksemplarer av hvert produkt frem til holdbarhetsdatoen går ut.
  • Norvital følger regelverk for helsepåstander (EU-forordningen).
  • Kosttilskuddene er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).
Jeg spiser normalt, risikerer jeg overdose av enkelte vitaminer ved å ta kosttilskudd?

Mengden virkestoffer i Norvital sine kosttilskudd er godt innenfor maksimalverdien. Våre kosttilskudd inneholder derfor ikke mer vitaminer og mineraler enn du kan få i deg via kosten. Følger du våre anbefalte døgndoser risikerer du altså ikke at kroppen får for mye av enkelte vitaminer og mineraler. I tillegg er enkelte vitaminer vannløselige (C og B), lagres ikke i kroppen og bør bli tilført daglig. Når kroppen har tatt opp det den trenger, forsvinner de vannløselige vitaminene ut av kroppen via urinen.

Norvital sine produkter er naturidentiske, hva betyr det?

Naturidentisk produkter betyr at man finner igjen ingrediensene i naturen, altså i vanlig sunn mat hentet fra plante eller dyreriket. Et eksempel er våre omega 3-oljer som kun brukes i former du finner igjen i fisk og sjømat (fosfolipider og triglyserider). Kroppen opptar disse ingredienser på samme måte som den opptar tilsvarende ingredienser gjennom mat.

Norvital sine produkter er matekvivalente, hva betyr det?

Våre kosttilskudd inneholder ikke mer vitaminer, mineraler eller andre virkestoffer enn du kan få i deg gjennom et vanlig sunt og variert kosthold.

Kan jeg ta kosttilskudd i kombinasjon med andre legemidler?

Våre kosttilskudd inneholder ikke mer av vitaminer, mineraler og andre virkestoffer enn du kan få i deg med et sunt og variert kosthold. Har du ingen kostrestriksjoner og tåler vanlig mat – tåler du våre kosttilskudd også. Produkter som inneholder urter (Bacopa monniera, Ginseng, Rosenrot, Pygeum africanum, Boswellia serrata) vil ikke være en del av et vanlig kosthold og du bør rådføre deg med lege. Kosttilskudd skal være et tilskudd til kosten og skal ikke erstatte medisiner utskrevet av lege.  Kroppen opptar disse ingredienser på samme måte som den opptar tilsvarende ingredienser gjennom mat.

Kan jeg ta Norvital sine kosttilskudd når jeg har allergi?

Fiskeallergi: Fiskegelatin i kapslene er ikke kjent å gi allergi, men rådfør deg med lege ved sterk fiskeallergi.

Skalldyr/bløtdyrsallergi: Calamarine-oljen er en ren olje og bør derfor ikke gi allergi, men bør for sikkerhets skyld unngås ved sterk allergi mot reker, bløtdyr eller skalldyr. Krill-oljen er uraffinert og kan inneholde allergener.

Glutenintoleranse: Ingen av våre produkter inneholder ingredienser eller tilsetningsstoffer med gluten. Vi kan midlertidig ikke garantere at det ikke finnes spor av gluten.

Jeg er gravid, kan jeg ta Norvital sine kosttilskudd?

Våre tilskudd inneholder ikke mer av vitaminer, mineraler og andre virkestoffer enn du kan få i deg med et sunt og variert kosthold. Er du gravid anbefaler vi deg uansett å rådføre deg med lege for å være sikker, spesielt hvis du tar et kosttilskudd med urter.

Jeg har bestilt produkter, når kan jeg forvente varene?

Kosttilskuddene blir levert i din postkasse 7 til 10 dager etter bestilling. Faktura ligger med forsendelsen.

Hvordan kan jeg si opp og/eller returnere varer?

Du har kjøpetrygghet når du handler hos oss. Du beskyttes av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen. Angreretten innebærer at kunden har rett til å angre kjøpet og returnere ubrukte produkter ved første forsendelse. Kontakt kundeservice eller benytte angrerettskjema på baksiden av velkomstbrevet. Ved eventuell retur står kunden for portokostnader.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Vi vil gjerne høre din mening – ris eller ros. Klikk her for kontaktinformasjon til kundeservice.