Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Bilde av Norvital SmartOmega
Norvital SmartOmega
05.05.2015
nina

Smart Omega

Norvital Smart Omega er satt sammen av viktige fettsyrer og vitaminer som er godt for hjerte og hjerne. En dagsdose Smart Omega inneholder hele 635 mg omega 3. Les mer.

Image of product: SmartOmega

SmartOmega

kr 298,00

120 kaps/2 mnd forbruk

Hjerne, hjerte og kar

Ingrediensene i Smart Omega

EPA og DHA

 • EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon*
 • DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon**
 • DHA bidrar til å opprettholde normalt syn**

Vitamin A

 • bidrar til å bevare et normalt immunsystem
 • bidrar til å opprettholde normal hud
 • bidrar til å opprettholde normalt syn

 Vitamin D

 • bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon
 • bidrar til å bevare et normalt immunsystem

Vitamin E

 • bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

Vitamin C

 • bidrar til å redusere tretthet og utmattelse/att minska trötthet och utmattning

Biotin

 • bidrar til å opprettholde normal hud

*Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.

**Den positive helseeffekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA.

Om Smart Omega

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA

Norvital Smart Omega er et kosttilskudd med et høyt innhold av omega 3-fettsyrene DHA og EPA samt flere viktige vitaminer. Omega 3-fettsyrer er essensielle fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv. For å dekke kroppens behov anbefales det å spise fet fisk (som laks og makrell) minst 3 ganger i uken – noe vi vet de færreste får til. Norvital Smart Omega inneholder omega 3 fra calamaris. Fettsyrene bidrar til å opprettholde et sunt hjerte- og karsystem*. 

DHA er den dominerende omega 3-fettsyren i flere vitale organer som øye, hjerne og nervevev. DHA kan bevare hukommelsen og forebygge glemsomhet ved at den bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon*.

Smart Omega med vitamin D og E
Mange europeere får i seg for lite vitamin D på grunn av lite sollys og mørke vintre. Myndighetene anbefaler derfor at man bør ta et tilskudd av dette viktige vitaminet.

Antioksidanten vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress forårsaket av reaktive oksygenforbindelser.  Reaktive oksygenforbindelser er biprodukter som blant annet dannes når kroppen vår forbrenner oksygen. De reaktive oksygenforbindelsene, som for eksempel frie radikaler, kan angripe kroppens celler, proteiner og arvestoff. Antioksidanter beskytter kroppen ved å nøytralisere de reaktive oksygenforbindelsene

Norvital Smart Omega – bærekraftig og miljøvennlig

Fisket av calamaris er trygt og bærekraftig. Calamaris er en type blekksprut som ikke er utrydningstruet slik en del andre omega 3-kilder er. Den reproduserer seg raskt, og finnes derfor i svært store mengder.

 Metoden for fiske er sertifisert av ”Friend of the Sea” – en internasjonal organisasjon som jobber for å bevare det marine habitat. Sertifiseringen innebærer blant annet at foretaket ikke driver rovfiske eller fiske på utsatte arter. Fisket av calamaris påvirker hverken havbunnen eller andre marine miljøer:

 • råvarene kommer kun fra godkjente fiskerier
 • leverandøren er sosialt ansvarsfull i forhold til miljø
 • produktet inneholder ikke genmodifisert materiale

Norskprodusert omega 3

Norvital Smart Omega er et miljøvennlig biprodukt fra calamaris-industrien. Produktet er utviklet og produsert i Norge og alle ingrediensene er trygge. Calamaris lever i gjennomsnitt under 2 år, noe som gjør at eksponeringen av bly, kvikksølv og andre miljøgifter er vesentlig lavere enn det man finner i f.eks. fisk som kan leve i opptil 20 år.

For at virkningen av produktet skal være optimal, er det viktig å ta kapslene hver dag – hele året.

Ingredienser

 

Innhold    2 kapsler  % av referanseverdi
 Omega 3-fettsyrer   635 mg  
 – herav DHA   439 mg  
 – herav EPA    171 mg  
 Vitamin A  800 µg RE  100 %
 Vitamin D    5 µg  100 %
 Vitamin E    12 mg α-TEÈ

 100 %

Vitamin C 80 mg

100%

Biotin 50 µg

100%

 

Anbefalt døgndose:
2 kapsler daglig, sammen med mat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og skal ikke erstatte legemidler. Ved bruk av reseptbelagte legemidler bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Ingredienser:

Calamarine® (olje fra flyveblekksprut, inneholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol)), L-askorbinsyre (vitamin C), fyllstoff (silisiumdioksid), D-alfa-tokoferol (vitamin E), betakaroten, emulgator (soyalecitin), , betakaroten (vitamin A), kolekalsiferol (vitamin D), D-biotin, antioksidanter/antioxidationsmedel (tokoferolrikt ekstrakt, askorbylpalmitat).

Produktet er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).