Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Q10 sjaktel
05.05.2015
nina

Q10

Koenzymet Q10 forekommer i alle kroppens celler og er nødvendig for cellenes energiskapende system. Allerede i 30-årsalderen synker nivået av Q10 i cellene våre. Les mer.

Image of product: Q10

Q10

kr 298,00

60 kaps/2 mnd forbruk

Energi og immunitet

Ingrediensene i Norvital Q10

  • Vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • Norvital Q10 inneholder den aktive formen av Q10 (ubiquinol), som tas bedre opp i kroppen

Koenzym Q10 er en naturlig bestanddel som forekommer i alle kroppens celler. Q10 spiller en nøkkelrolle i produksjon av energi i mitokondriene, og er derfor en nødvendig del av cellenes energiskapende system. Alle celler trenger energi – Q10 og vitamin C bidrar til dette. Norvital Q10 inneholder ubiquinol – den aktive formen av Q10, som tas bedre opp i kroppen.

Om Q10

Mengden av Q10 synker ved alder

Koenzym Q10 er en naturlig bestanddel som forekommer i alle kroppens celler. Q10 spiller en nøkkelrolle i produksjon av energi i mitokondriene, og er derfor en nødvendig del av cellenes energiskapende system. Alle celler trenger energi – Q10 og vitamin C bidrar til dette. Norvital Q10 inneholder ubiquinol – den aktive formen av Q10, som tas bedre opp i kroppen.

Selv om man er frisk og rask, spiser sunt og trener jevnlig, vil mengden av Q10 i cellene synke ved økende alder. Kroppens evne til selv å produsere Q10 reduseres nemlig med årene, og nivået synker gradvis allerede fra 30-årsalderen.

Alle funksjoner i kroppen krever en konstant tilførsel av energi. Koenzym Q10 og vitamin C er begge sentrale komponenter i produksjonen av energi i våre celler. Vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og du kan derfor oppleve å få mer energi og yteevne ved inntak av Norvital Q10.

Kundeopplevelser

Norvital_Anniken-Skagefoss_A

Jeg tar Norvital Q10 for mer energi!

Anniken Hov Skagefoss (40) er opprinnelig politi. I dag driver hun og mannen eget firma i tillegg til at hun nylig er ferdig med utdannelse som NLP coach. På fritiden er hun trener for en gruppe unge ivrige alpinister. «Det er godt å endelig ha overskudd igjen», sier Anniken fornøyd.

Anniken er oppvokst i en storfamilie med mye aktivitet og nære relasjoner. Hun opplevde at nettopp dette var en kilde til mye energi og glede. Det var derfor svært tungt da hun opplevde å miste sin far allerede tidlig i 20-årene.

Etter flere år med mye bearbeidelse av vond sorg mistet hun også sin mor i sykdom drøye 12 år etter. «Da ble det litt mye for meg», sier Anniken med alvor.

Etter mange år med lite energi, dårlig søvn og et redusert immunsystem kjente Anniken behov for å øke livskvaliteten igjen. Det var på tide å gjøre noen forandringer. Økt fokus på sunt kosthold og regelmessig aktivitet har vært viktig i Annikens prosess med å ta hverdagen tilbake – parallelt med selvutvikling gjennom coachutdannelsen. For å toppe det hele med et ekstra gir, tar hun også det naturlige energitilskuddet Norvital Q10. Hun opplever nemlig at produktet reduserer  følelsen av tretthet og at immunforsvaret igjen er på det normale. Anniken er bevisst hva disse endringene har gjort for henne: «Nå har jeg overskudd fra morgen til kveld, til å bry meg om andre og delta på barnas aktiviteter. Det beste er at jeg igjen danse i timevis når jeg er på fest – uten å kjenne det i kroppen i flere uker etterpå. Jeg har fått energien tilbake!»

Anniken Hov Skagefoss

Ny energi – hver eneste dag!

Jeg har som mange andre en travel hverdag med full jobb, barn som skal på fotballtrening, kamper og turneringer, turer i slalåmbakken og det meste annet som hører en familie til. Dette gir hektiske dager både på jobb og i fritiden, og tidvis kan det være tøft å få dagene til å strekke til. For å få overskudd til det som MÅ gjøres, prøver jeg å spise sunt og variert. I tillegg tar jeg Norvital Q10 hver morgen når jeg spiser frokost. Det har jeg gjort de siste 10 årene. Jeg er i bedre form enn noen gang, samtidig som jeg har mer energi til å gjøre det som kreves av dagene.

Tilfeldigheter? Jeg tør i hvert fall ikke lenger å la være…

Beathe Bergquist

Ingredienser

 

 Innhold per kapsel: 1 kapsel  % av referanseverdi
 Coenzym Q-10  30 mg   
 Vitamin C  80 mg  100 %

 

Anbefalt døgndose:

1-2 kapsler daglig, sammen med mat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Ved bruk av reseptbelagte legemidler bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Ingredienser:
L-askorbinsyre (vitamin C), kapselskall (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), fargestoff/färgämnen (jernoksid)), soyaolje, stabilisator/stabiliseringsmedel (mono- og diglyserider av fettsyrer), ubiquinol (coenzym Q10), emulgator/emulgeringsmedel (soyalecitin).

Produktet er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).