Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Bilde av Prosta Redux
Norvital Prosta Redux
05.05.2015
nina

Prosta Redux

Prosta Redux er skreddersydd for menn som har prostataplager. Les mer.

Image of product: Prosta Redux

Prosta Redux

kr 319,00

60 tabl/2 mnd forbruk

Mannlig helse

Ekstrakter fra Pygeum africanum og Urtica dioica kan

  • Avhjelpe hyppig vannlating om natten
  • Gi mer energi som følge av bedret nattesøvn
  • Bidra til et mer stabilt vannlatingsmønster
  • Bedre evnen til å tømme blæren helt
Om Prosta Redux

Prosta Redux – en naturlig forsikring for menn

Prostata vokser hos de fleste menn etter hvert som de blir eldre. De første tegn på at man er i ferd med å utvikle plager knyttet til vekst i prostata er at urinstrålen blir svakere, og det oppstår en følelse av å ikke få tømt blæren helt. I tillegg sliter mange med hyppig vannlating. Flere toalettbesøk om natten bidrar til å forringe nattesøvnen, og kan derfor føre til at man blir trett og uopplagt på dagtid. Har du prostataplager, må du kontakte lege for å utelukke at plagene skyldes sykdom før du starter opp med kosttilskudd.

Virkestoffer

Prosta Redux inneholder ekstrakter fra barken av eviggrønt tre Pygeum africanum og urten Urtica dioica som begge har vist positiv effekt på plager knyttet til hyppig vannlating.  

Vi har også tilsatt sink i tablettene. Sink spiller en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til normal DNA-syntese. Sink bidrar også til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet. Det er bevist at dårlig nattesøvn kan føre til at testosteronnivået i kroppen synker.

Viktig info til alle menn!

Det er viktig å få bekreftet at plagene dine ikke er tegn på sykdom. Har du ikke sjekket dette allerede, bør du snakke med legen din om det ved neste besøk!

Kilder:

Ghorbanibirgani A. Khalili A, Zamani L: The efficacy of stinging nettle (urtica dioica) in patiens with benign prostatic hyperplasia: a randomized double-blind study in 100 patients. Iran Red Crescent Med J 2013;15:9-10.

Research Letters, June , 2011 Effect of 1 week of Sleep restriction on Testosterone Levels in Young Healthy Men. Rachel Leproult, PhD: Eve Van Cauter, PhD.

Kundeopplevelser

Prosta Redux – mitt viktige valg

Bilde av Benoni som bruker Prosta Redux
Bilde av Benoni som bruker Prosta Redux

Min far, bestefar og to onkler har alle slitt med problemer knyttet til prostata, så det er klart jeg tenker at jeg kan komme til å oppleve det samme. Familiehistorien gjør at jeg vil være føre var, så jeg tar Prosta Redux. Godartet forstørret prostata kan være utrolig plagsomt.

Problemer på grunn av forstørret prostata har ingenting å gjøre med hvor ”mye eller lite mann” du er, hvor mye du trener eller hva slags kosthold du har. Det er et problem tjuefem prosent av menn over femti kan ha, og nær halvparten av de over seksti sliter med symptomer. Likevel er det mange som ikke er klar over problemet fordi menn ikke tør å snakke om sånt. Det virker som om slike ting er tabubelagt. Når kroppen funker som den skal tenker vi kanskje ikke så mye over det heller. Mange er nok lite bevisste på hva som skjer når man blir eldre.

Selv er jeg nok mer klar over konsekvensene ved forstørret prostata enn andre. Min kone er sykepleier og jobber med eldre mennesker. Hun har fortalt meg om eldre menn som sliter med vannlating, og hvor slitsomt det kan være. De har svak urinstråle og føler at de ikke får tømt seg.

Menn er for lite bevisst på egen helse. Jeg vil i hvert fall gjøre det jeg kan for å bevare min helse. Derfor har jeg valgt Prosta Redux!

Benoni Nikolaisen

Prosta Redux – nyttig for alle menn

Folk i min alder hevder ofte at de ikke føler seg noe annerledes enn de gjorde da de var i tyveårene. Jeg vil påstå at noe likevel er helt annerledes; tanken på at liv og helse skulle kunne endre seg radikalt, tenkte jeg aldri på da jeg var yngre. Nå hører jeg imidlertid historier som gjør at jeg har større behov for å avhjelpe plager som ofte oppstår med alderen! Etter at jeg leste at halvparten av alle menn over 50 år får plager knyttet til vannlating, forsikrer jeg meg nå med jevnlig bruk av Prosta Redux.

Bilde av Jarl Idar

Jarl Idar Karlsen

Ingredienser
 Innhold:   1 tablett % av referanseverdi 
 Urtica dioica  40 mg  
 
 Pygeum Africanum
 125 mg    
 Lykopen    3,5 mg     
 Sink   10 mg   100%

 

Anbefalt døgndose:
1-2 tabletter. Tas sammen med mat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kost og skal ikke erstatte legemidler. Ved bruk av reseptbelagte legemidler, bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Ingredienser:
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat), ekstrakt av stornesle (Urtica dioica), ekstrakt av pygeum (Pygeum africanum), lykopen, sinksitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, trikalsiumfosfat).

Produktet er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).