Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Bilde av MaxiResist
Norvital MaxiResist
05.05.2015
nina

Maxi Resist

Immunsystemet er menneskets fremste beskyttelse, men det kan svekkes ved stress, feilernæring, aldring og hard fysisk trening. Les mer.

Maxi Resist inneholder Norsk betaglukan™, samt en unik sammensetning av vitaminer som støtter immunsystemet.

Ingrediensene i Maxi Resist

  • NBG®
  • Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon
  • Vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
  • Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
Om Maxi Resist

Hva er så spesielt med betaglukaner?

Det aktive virkestoffet Norsk betaglukan™ er utviklet av det norske legemiddelselskapet Biotec Pharmacon ASA, som ble etablert i Tromsø i 1990. Et uhell ved et forskningsanlegg i 1986 førte til oppdagelsen av at fiskefôr tilsatt betaglukan styrket fiskens immunforsvar og beskyttet den mot å bli smittet fra ulike mikrober. Etter hvert fant man ut at betaglukan også kunne være nyttig for mennesker.

Hvordan vet man at betaglukaner har virkning?

På 1980-tallet startet man forsøk for å se om man kunne bruke betaglukaner i fôr til fisk. Ved et uhell kom det vann med en skadelig laksebakterie inn i fiskekarene. Forundringen var stor da man oppdaget at enkelte kar likevel inneholdt levende fisk. Det viste seg at fisken som overlevde, hadde fått det nye fôret som ble testet ut. En rekke forsøk ble senere utført, og resultatene var entydige: fiskefôr tilsatt betaglukaner fra bakegjær styrket fiskens immunforsvar og beskyttet mot smitte. Nå brukes betaglukaner i fôrindustrien over hele verden til flere dyrearter for å avverge smitte. Dette har bidratt til utviklingen av en mer renset form for betaglukan enn det som ble benyttet i forsøkene, nemlig Norsk betaglukan™  (NBG®).

Maxi Resist inneholder vitaminer som støtter immunsystemet

Ordet vitamin stammer fra det latinske ordet ”vita” som betyr liv, og betegner stoffer som er livsnødvendige for kroppen. Mange av kroppens kjemiske prosesser trenger vitaminer for å fungere normalt. Siden kroppen selv ikke kan produsere vitaminer (med unntak av vitamin D), er det viktig å få tilført disse stoffene gjennom et sunt kosthold. Har du et mangelfullt kosthold, noe vi alle sikkert har i perioder, kan kosttilskudd være et nyttig supplement og en enkel forsikring om at man får dekket sitt daglige behov.

I tillegg til Norsk betaglukan™ inneholder MaxiResist vitamin C, D og Selen:

Vitamin D bidrar til immunsystemets normal funksjon. Vitamin D er nødvendig for at immunsystemet vårt skal kunne respondere på og tilintetgjøre fremmede mikroorganismer. Kroppen vår produserer vitamin D når vi blir eksponert for sol. Siden mangelen på sol kan være stor i Skandinavia er det mange som har for lite vitamin D i kroppen. Myndighetene anbefaler derfor tilskudd til de som ikke er nok ute i sol.

Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til immunsystemets normale funksjon. Immuncellene våre bruker vitamin C som antioksidant, og behovet for vitaminet C øker i perioder hvor immunsystemet jobber hardt. Vitamin C hører til de vannløselige vitaminene som skilles ut av kroppen gjennom urinen. Disse vitaminene lagres dårligere og må tilføres jevnlig gjennom kostholdet eller kosttilskudd.

Selen bidrar også til immunsystemets normale funksjon. Selen inngår i proteiner som immunceller trenger for å fungere normalt.

Hold deg frisk med Maxi Resist!

Ingredienser
 Innhold  1 kapsel % av referanseverdi
 NBG®   340 mg  
 Vitamin C  100 mg  125 %
 Vitamin D   10 µg  200 %
 Selen   55 µg  100 %

 

Anbefalt døgndose:

1 kapsel sammen med mat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kapsler anbefales ikke til barn under 3 år.

Ingredienser:
Beta-1,3/1,6-glukan fra bakegjær (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbinsyre(vitamin C), gelatinkapsel (bovin), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), stabilisator (magnesiumsalter av fettsyrer), surhetsregulerende middel (natriumhydrogenkarbonat), kolekalsiferol, natriumselenitt.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Ved graviditet eller bruk av reseptbelagte legemidler bør legen informeres om bruk av kosttilskudd. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.

Maxi Resist er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP)