Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Bilde av MaxiFlex
Norvital MaxiFlex
05.05.2015
nina

Maxi Flex

Norvital Maxi Flex inneholder ingredienser som kan hjelpe mot ømme ledd og muskler. Les mer.

Image of product: MaxiFlex

MaxiFlex

kr 298,00

60 kaps/2 mnd forbruk

Muskler og ledd

Ingrediensene i Maxi Flex

Boswellin® (Boswellia serrata)

  • Øker bevegeligheten i leddene
  • Bidrar til å beholde smidige ledd
  • Har godt dokumentert effekt på leddfunksjon

Vitamin D3:

  • Bidrar til normal muskelfunksjon
  • Bidrar til normalt opptak av kalsium
  • Bidrar til et normalt immunsystem

Kollagen II er viktige byggesteiner i bindevev som er en vesentlig bestanddel i ben, brusk, sener og leddbånd. Brusk i leddene våre er hovedsakelig bygget opp av kollagen.

Om Maxi Flex

Norvital Maxi Flex – godt for ømme og stive ledd

Mange opplever problemer med stive ankler, knær, fingre og skuldre, og ingrediensene i Maxi Flex kan bidra til å redusere slike plager.

Vinteren 2010/2011 foretok Norvital en kundeundersøkelse på egne brukere av Maxi Flex. 134 personer var med i undersøkelsen, og hele 63 % opplevde en forbedring i leddplager etter kun tre måneders bruk!

Dokumenterte helseeffekter

Virkestoffene i Maxi Flex kan lindre ømme og stive ledd. Hovedingrediensen er Boswellin® – et patentert høykonsentrert ekstrakt fra treet Boswellia serrata som vokser naturlig i Nord-India.

Dokumenterte kliniske studier viser at ekstrakt av Boswellia serrata har effekter mot plager i knær. Resultatet viste forbedring i komfort og mobilitet av ledd alt ved en dose på kun 100 mg.

Gode resultater fra testpanelet til Maxi Flex!

Norvital har invitert kunder til å teste effekten av kosttilskuddet Maxi Flex med dobbel dose i 12 uker.  Resultatene var oppsiktsvekkende. Av 83 deltakere rapporterte hele 52 deltakere om bedre bevegelighet i ledd og muskler etter endt testperiode.

Her er noen av tilbakemeldningene vi fikk fra deltakerne:

”Dette hjalp betraktelig. Stor forskjell.”
”Fungerer svært bra – meget godt fornøyt!”
”Har det mye bedre.  Vet ikke om det er Maxi Flex som er årsak til bedring, men jeg tør ikke slutte å bruke det.”
”Klarer meg ikke uten Maxi Flex. Kjempefornøyd!”

Kilde: Sengupta, et. al., Arthritis Research and Therapy, Vol 10 (4), R85).

Kundeopplevelser

Plager i ledd og muskler har rett og slett forsvunnet!

Jeg heter Sissel og har i mange år slitt med plager i leddene. Dette har i aller høyeste grad begrenset livsutfoldelsen min, da selv dagligdagse aktiviteter kunne føre til at plagene tiltok i styrke.

Da jeg ble tipset om å forsøke Maxi Flex var jeg svært hemmet av leddplagene mine. Jeg startet opp med to kapsler daglig, og etter kort tid ble jeg overrasket over at jeg klarte å holde kaffekoppen med bare én hånd. Det i seg selv var en fantastisk følelse!

Mange irriterende plager forsvant rett og slett. Det å kunne bøye seg ned for å knyte en sko eller å gjøre håndarbeid og husarbeid uten at jeg blir “straffet” for det i ettertid – det er ting jeg nå utfører med den største selvfølge og takknemlighet.

Sissel Johnsen

Sissel Johnsen, Vesterålen 

Fornøyd testdeltaker

Jeg har lenge vært plaget med hovne og stive fingre. Selv om plagene har vært størst om morgenen, har de allikevel påvirket dagligdagse oppgaver. Jeg har tidligere vært glad i håndarbeid, men det har de siste årene nesten vært umulig på grunn av plagene. Ved værskifte har det vært enda verre. Jeg har forsøkt mye og fulgt mange råd for å oppnå bedring i fingrene mine, men har ikke tidligere funnet noe som virkelig har fungert.

Da jeg fikk tilbud av Norvital om å være med å teste Maxi Flex bestemte jeg meg for å takke ja med det samme. Kliniske tester av ingrediensene kunne vise til god forbedring hos mennesker med lignende plager som det jeg har slitt med, og jeg håpet at Maxi Flex skulle kunne bidra til å redusere stivheten som har hatt negativ innvirkning på min livskvalitet over lang tid.

Etter å ha brukt Maxi Flex i 6 uker opplevde jeg en betydelig forbedring. Selv om jeg fremdeles er noe stiv om morgenen, er det ikke tvil om at produktet har hatt en positiv effekt på mine plager. Nå kan jeg mye lettere utføre dagligdagse oppgaver som krever bruk av hender og fingre. Jeg har derfor fortsatt å bruke Maxi Flex selv om testperioden nå er ferdig. Endelig fant jeg et produkt som svarte til mine forventninger!

Bilde av Inger Jensen

Inger Jenssen – Stokmarknes

 

Ingredienser
Innhold per kapsel   1 kapsel % av referanseverdi 
 Boswellin® (ekstrakt av Boswellia serrata)  100 mg      
 Kollagen II  0,4mg    
 Vitamin D    5 µg  100 %  

 

Anbefalt døgndose:
1-2 kapsler, sammen med mat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og skal ikke erstatte legemidler. Ved bruk av reseptbelagte legemidler bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Ingredienser:
Boswellin® (ekstrakt av Boswellia serrata), maltodekstrin, gelatinkapsel, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol, hydrolysert kollagen.

Produktet er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).