Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Norvital Duroxin
Norvital Duroxin
05.05.2015
nina

Duroxin

Duroxin er skreddersydd for menn som har plager knyttet til hyppig vannlating om natten. Les mer.

Ekstrakter fra Pygeum africanum og Urtica dioica kan

  • Avhjelpe hyppig vannlating om natten
  • Gi mer energi som følge av bedret nattesøvn
  • Bidra til et mer stabilt vannlatingsmønster
  • Bedre evnen til å tømme blæren helt
Om Duroxin

Duroxin en naturlig forsikring for menn

Etter hvert som menn blir eldre kan de utvikle plager knyttet til at urinstrålen blir svakere, og det oppstår en følelse av å ikke få tømt blæren helt. I tillegg sliter mange med hyppig vannlating. Flere toalettbesøk om natten bidrar til å forringe nattesøvnen, og kan derfor føre til at man blir trett og uopplagt på dagtid. Plages du av dette, må du kontakte lege for å utelukke at plagene skyldes sykdom før du starter opp med kosttilskudd.

Virkestoffer

Duroxin inneholder ekstrakter fra barken av eviggrønt tre Pygeum africanum og urten Urtica dioica som begge har vist positiv effekt på plager knyttet til hyppig vannlating.  

Vi har også tilsatt sink i tablettene. Sink spiller en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til normal DNA-syntese. Sink bidrar også til å opprettholde et normalt testosteronnivå i blodet. Det er bevist at dårlig nattesøvn kan føre til at testosteronnivået i kroppen synker.

Viktig info til alle menn!

Det er viktig å få bekreftet at plagene dine ikke er tegn på sykdom. Har du ikke sjekket dette allerede, bør du snakke med legen din om det ved neste besøk!

Kilder:

Ghorbanibirgani A. Khalili A, Zamani L: The efficacy of stinging nettle (urtica dioica) in patiens with benign prostatic hyperplasia: a randomized double-blind study in 100 patients. Iran Red Crescent Med J 2013;15:9-10.

Research Letters, June , 2011 Effect of 1 week of Sleep restriction on Testosterone Levels in Young Healthy Men. Rachel Leproult, PhD: Eve Van Cauter, PhD.

Ingredienser
 Innhold:   1 tablett % av referanseverdi 
 Urtica dioica  40 mg  
 
 Pygeum Africanum
 125 mg    
 Lykopen    3,5 mg     
 Sink   10 mg   100%

 

Anbefalt døgndose:
1-2 tabletter. Tas sammen med mat. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kost og skal ikke erstatte legemidler. Ved bruk av reseptbelagte legemidler, bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Ingredienser:
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat), ekstrakt av stornesle (Urtica dioica), ekstrakt av pygeum (Pygeum africanum), lykopen, sinksitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, trikalsiumfosfat).

Produktet er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).