Nyhetsbrev

Jeg ønsker å motta tilbud om vareprøver, produkter og annen relevant informasjon på e-post fra Norvital.

Meny

Kontakt oss

Åpne meny
Bilde av CFK Forte
CFK Forte
05.05.2015
nina

CFK Forte

CFK Forte inneholder en unik sammensetning av ingredienser som kan bidra til at du når din idealvekt. CFK Forte kan også brukes for å begrense mulighet for ny vektøkning. Les mer.

Image of product: CFK Forte

CFK Forte

kr 249,00

30 kaps/1 mnd forbruk

Vektkontroll

Ingrediensene i CFK Forte

  • Capsicum (chiliekstrakt) øker forbruket av kalorier
  • Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå
  • B-vitaminer bidrar til normal energiomsetning

For å oppnå en vektreduksjon må man forbrenne flere kalorier enn man spiser. Mens du tar CFK Forte, er det viktig at du spiser sunt og er i aktivitet.

Om CFK Forte

CFK Forte inneholder ingredienser som øker forbrenningen

Ved utviklingen av CFK Forte søkte våre ernæringseksperter etter ingredienser som ved forskning har vist spesiell god effekt på å øke kaloriforbruket. Det var viktig å finne en sammensetning som kan inntas over en lengre periode, da vi vet at en jevn vektnedgang over tid gir de beste og mest stabile resultatene.

CFK Forte kan også brukes etter at man har nådd sin idealvekt, for å begrense mulighet for ny vektøkning. Det er viktig at man ikke ”kompenserer” for kaloritapet ved å spise mer enn tidligere. Det er uansett sluttsummen på inntak minus forbruk av kalorier som avgjør om man går opp eller ned i vekt.

CFK Forte inneholder ingredienser med dokumentert effekt:

Capsicum/Capsimax – Capsicum annum er et ekstrakt fra rød pepper (chiliekstrakt). Rød pepper øker produksjon av varme og nedbrytning av fett i kroppen ved trening.  En studie fra USA bekreftet at 100 mg Capsicum/Capsimax bidrar til en økt nedbrytning av fett ved trening*.

Fucoxanthin – Karotenoid fra brunalge som får det hvite fett til å oppføre seg som brunt fett. Brunt fett i kroppen produserer varme, mens det hvite fettet er kroppens fettlager.

Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

*Kilde: Lipids in Health and Disease 2010, 9:72doi:10.1186/1476-511X-9-72

Ingredienser

 

 Innhold per døgndose  1 kapsel  % av referanseinntak
Capsicum/chiliekstrakt 100 mg  
Fucoxanthin   2,5 mg  
Krom 125 µg 313%
Tiamin (B1)   0,55 mg 50%
Riboflavin(B2)   0,7 mg 50 %
Niacin (B3)   8 mg NE 50 %
Pantotensyre(B5)    3 mg 50 %
B6-vitamin   0,7 mg 50 %
Folat (B9) 100 µg  50 %
B12-vitamin   1,3 µg 50 %

 

Anbefalt døgndose: 1 tablett. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og skal ikke erstatte legemidler. Ved bruk av reseptbelagte legemidler bør legen informeres om bruk av kosttilskudd.

Ingredienser:

Ekstrakter av guava (Psidium guajava) og sitronskall, chiliekstrakt (Capsicum annum), vegetabilsk kapsel, wkame (ekstrakt av Undaria pinnatifida), fyllmiddel (kalsiumhydrogensfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpmiddel (silisiumoksid/kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyrer), cyanokobalamin, krom (III) klorid.

Produktet er produsert i henhold til retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP).